Natuurlijk Boerderijvlees

Wichers


Natuurlijk boerderijvlees is vlees dat op een eerlijke wijze tot stand is gekomen. Onze koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten. Ze mogen hun eigen kalveren grootbrengen. Onze koeien hebben een gezond eetpatroon: in de zomer hebben ze kruidenrijk gras op het menu en in de winter krijgen ze ingekuild gras van eigen bodem.
Ze krijgen dus altijd eerlijke en zuivere natuurvoeding. Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen en medicijngebruik wordt tot een minimum beperkt. Onze koeien hebben een goed en natuurlijk leven, waardoor het vlees malser, lekkerder en van hoge kwaliteit is.

Proef het verschil!


BoerderijwinkelWichers boerderijwinkel
Onze boerderijwinkel is geopend op vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur
en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.
Pinnen mogelijk voor elk bedrag.
In onze boerderijwinkel zijn waardebonnen verkrijgbaar van 5 en 10 euro

Cittaslow
Wij zijn aangesloten bij Cittaslow. In een Cittaslow-gemeente kunnen inwoners en bezoekers op een plezierige, gastvrije manier en in een menselijk tempo genieten. Dit betekent dat een gezond milieu, het versterken van de landschappelijke kwaliteiten en een goede infrastructuur hoog op de agenda van de gemeente staan. De gemeente koestert daarom het cultuurhistorisch erfgoed, de plaatselijke tradities en het aanbieden en promoten van streekproducten